Pogledajte proizvodni program kompanije “BANJONI 021 DOO”. Naši proizvodi su proizvedeni i pakovani po najvišim standardima, ukusni i bogati vitaminima, biljnim vlaknima, mineralima i antioksidantima.

Pečeni slani pistaći 75g

Seme belog suncokreta odličan su izvor energije i nešto novo kod nas, poreklom iz Anadolije. Bogati su zdravim mastima, korisnim biljnim jedinjenjima i nekoliko vitamina i minerala. Ove hranljive materije takođe mogu da igraju ulogu ljudskog tela u smanjenju rizika od uobičajenih zdravstvenih problema, uključujući bolesti srca i dijabetes tipa 2. Bogati proteini, vitamin i esencijalne aminokiseline.

Pečeni slani pistaći 75g

Egzotičan proizvod bogat vitaminima B6, B1, fosfor, bakar, kalijum i fitosterole, zbog čega je ova ukusna grickalica i čest izbor u dijetetskoj ishrani.

Prženi slani suncokret 40g

Suncokret sadrži sve esencijalne aminokiseline u znatnoj količini, kao sto su linoleinska masna kiselina – omega 6, za koje je poznato da snižavaju nivo holesterola u krvi, i oleinska kiselina. Pored toga, suncokretove semenke sadrže veću količinu vitamina i minerala.

Pečeni neslani suncokret 40g

Suncokret sadrži sve esencijalne aminokiseline u znatnoj količini, kao sto su linoleinska masna kiselina – omega 6, za koje je poznato da snižavaju nivo holesterola u krvi, kao i oleinsku kiselinu. Suncokretove semenke sadrže veću količinu vitamina E (50 mg/100gr), veoma su dobar izvor i raznih minerala – Ca, P, Mg, Na, K i Fe, kao i vitamina B kompleksa i vitamina A

Pečeni kikiriki u ljusci 100g

Jedan od omiljenih proizvoda naših kupaca, a sasvim sigurno jedan od najzdravijih proizvoda na tržištu, bogat mononezasićenim masnim kiselinama, proteinima, vitaminima B3, konzima Q10, kalijuma i antioksidanasa.

Pečeni slani badem 75g

Ovu ukusnu i zdravu grickalicu odlikuje visok sadržaj masti, proteina i dijetnih vlakana, koja pomažu regulaciju nivoa masnoće u krvi. Pored toga, obiluje vitaminom E, kalijumom i gvožđem.

Prženi slani suncokret jezgro 50g

Iako ga vole i odrasli i deca, on je najčešći izbor grickalica kod mališana. Sadrži masti, fitosterole, vitamin E, magnezijum i selen.

Prženi slani kikiriki 50g/100g

Ukusan i zdrav, bogat proteinima i aminokiselinama, sadrži i niacin, kalijum i koenzim Q10.

Kukuruz kokičar 200g

Možete li da zamislite gledanje filma ili utakmice bez kokica? Znamo da ne možete! Zato u našoj ponudi i imamo najkvalitetniji kukuruz kokičar.

Pečeni slani suncokret 40g / 100g

Suncokretove semenke imaju visok procenat ulja od cak 50 posto, a prevladavaju višestruko nezasicene masne kiseline, posebno linolna. Nije zanemarljiv ni sadržaj proteina. Semenke suncokreta su odlican izvor vitamina E i B1 i dobar izvor mangana, magnezijuma, bakra, selena, vitamina B5, folne kiseline i prehrambenih vlakana.

Sirovo jezgro badem 75g

Zdrava namirnica prepuna masti i proteina, vitamina E, kalijuma, gvožđa i dijetnih vlakana.

Bundevske semenke, pečene slane 40g / 100g

Bundevsko seme je zrno prirode sa bogatim sadržajem vitamina, magnezijuma, fosfora, mangana, kao i amino kiselina.

*U pakovanjima od 1 do 5 kilograma. 

Nabavite svoje zrno prirode - ODMAH!

Naše proizvode prepoznatljivog kvaliteta možete kupiti u većini bolje snabdevenih prodavnica, ili putem naše mreže distribucije, odnosno veleprodaje, kao i u našim maloprodajama. Klikom na dugme “KONTAKT”, pogledajte gde se nalaze naše veleprodaje, radno vreme, ili nam uputite pohvalu, kritiku ili sugestiju.